2021-04-08 13:37Press release

Wittra i samarbete med Armand Duplantis

Wittra i samarbete med Armand DuplantisWittra i samarbete med Armand Duplantis

Armand "Mondo" Duplantis (född 10 november 1999) är en amerikanskfödd svensk stavhoppare och nuvarande världsrekordinnehavare på 6,18 meter. Han vann guld på EM 2018 med en höjd på 6,05 meter och silver på VM 2019. År 2021 vann han också guld på EM.

Både Armand Duplantis och hans agent Daniel Wessfeldt har beslutat att investera i Wittra och har köpt aktier i företaget. Armand spelar också en betydande roll i nästa reklam från Wittra.

”Jag är väldigt glad över det här samarbetet med Wittra och det var väldigt roligt att spela in reklamfilmen. Min bakgrund och Wittras historia har mycket gemensamt” säger Armand Duplantis.

”Vi är glada att kunna meddela detta samarbete och välkomna både Armand och Daniel som nya investerare. Wittra är stolta över att dela liknande mål som Armand, bryta igenom barriärer och uppnå resultat som tidigare ansågs vara omöjliga” säger Thomas Bennet, VD för Wittra.

Om Wittra
Wittra Sweden AB utvecklar innovativ teknik och lösningar inom IoT - Internet of Things. Sedan starten 2012 har Wittra kunnat säkra en betydande portfölj av immateriella rättigheter och rättigheter kopplade till sina innovationer. De unika pre-integrated, pre-tested and pre-secure lösningarna gör det möjligt för användare att samla in, kommunicera och kontrollera sina tillgångar även i de tuffaste miljöerna. www.wittra.se

För mer information, vänligen kontakta:
Frida Nordeman
Marketing & Communications Manager
frida@wittra.se
www.press.wittra.seAbout Wittra Sweden AB

Wittra Sweden AB utvecklar innovativ teknik och lösningar inom IoT - Internet of Things. Sedan starten 2012 har Wittra kunnat säkra en betydande portfölj av immateriella rättigheter och rättigheter kopplade till sina innovationer. De unika pre-integrated, pre-tested and pre-secure lösningarna gör det möjligt för användare att samla in, kommunicera och kontrollera sina tillgångar även i de tuffaste miljöerna.

Contacts

Frida Nordeman
Marketing & Communications Manager
Frida Nordeman